Intersec 2018 in Dubai: compleet aanbod professionele beveiliging

Rekenkracht
Bij Promise Technology was onder andere de VSkyCube te zien, voor het opslaan en afspelen van grote hoeveelheden videodata binnen een videobewakingsplatform. De rekenkracht van VSky’s kan ook worden benut voor het uitvoeren van bijvoorbeeld gezichtsherkenningsapplicaties en toegangscontrole of beheren van gebouwbeheersystemen. De nieuwe Vess A7000 serie is specifiek ontwikkeld voor grootschalige IP-videobewaking (100+ full HD IP camera’s). De Vess A7000 serie is hiermee bij uitstek geschikt voor cameratoezicht in banken, winkelcentra, casino’s, fabrieken en magazijns. De A7000 systemen bieden doorlopende opnames en afspelen van videobeelden zonder vertragingen. De Apollo Cloud 2 Duo clouddienst van Promise ondersteunt nu IP-camera’s van meerdere merken voor non-stop opnemen en live uitkijken van camerabeelden.

Met Texecom Connect kunnen gebruikers hun professionele Premier Elite alarmsysteem gebruiken voor het beheren van nog veel meer apparaten in en om de woning. Te denken valt aan het bekijken van videobeelden, in- en uitschakelen van verlichting en ‘smart control’ over uiteenlopende huishoudelijke apparatuur. Koppelbare componenten zijn onder andere een IP videodeurintercom met bewegingssensor, PIR bewegingssensor en rook- en temperatuursensoren.

TKH Security Solutions toonde onder meer de nieuwste IP-camera’s, video management software en toegangscontrole producten van Siqura, VDG en Keyprocessor voor onder meer de transportsector, publieke veiligheid en de olie- en gasindustrie.

Starlight
Nieuw bij Uniview waren onder meer de 5MP cameraserie met Starlight technologie voor videobewaking op donkere locaties, hybride NVR’s, het all-in-one VMS Unicorn en software voor gezichts- en kentekenherkenning. De hybride NVR ondersteunt IP, CVBS, AHD, TVI en CVI. Analoge camera’s met een resolutie tot 5MP en IP-camera’s tot 4MP worden ondersteund.

Vanderbilt toonde onder andere SPC en ACT365 en SiPass integrated, ACTpro, SPC Connect en de integratie tussen SiPass en SeeTec. ACT365 is het cloudplatform voor toegangscontrole en video management van Vanderbilt. SPC Connect is een cloudbased systeem waarmee beveiligingsinstallateurs SPC-panelen op afstand vanaf elke locatie kunnen beheren en onderhouden.

Bij Videotec ging het over robuuste behuizingen voor camera’s, om videobewaking mogelijk te maken in zeer hete of koude, natte of stoffige omgevingen. In het ‘Experience Centre’ op de stand was te zien hoe HD PTZ-camera’s de meest zware omstandigheden kunnen doorstaan in uiteenlopende verticale markten zoals de olie- en gasindustrie, marine en kritische infrastructuren.

Vivotek toonde fisheye camera’s met ingebouwde gezichtsdetectie en heatmap-technologie die winkeliers helpt bij het analyseren van klantgedrag op de winkelvloer, zoals het aanwijzen van de drukste plekken in de winkel.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →