Ondernemers kwetsbaarder voor criminaliteit dan vaak gedacht

Cybercriminaliteit, mobiel banditisme en ondermijning: ondernemers hebben er dagelijks mee te maken. Hoe kunnen publieke en private partijen samen criminaliteit tegen het bedrijfsleven succesvol aanpakken? Tijdens het congres ‘Eén front tegen criminaliteit’ eind juni in Utrecht werden bestaande initiatieven besproken en konden bezoekers live oplossingen ervaren. Tevens werd vooruitgeblikt op de nieuwe agenda 2023-2026 van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing.

DIT IS EEN PREMIUM ARTIKEL
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →