Security Essen: compleet aanbod beveiliging en BeNeLux Day op 21 september

Tijdens de vakbeurs Security Essen zijn van 20 tot en met 23 september innovatieve beveiligingsproducten en -diensten te zien. Er is tevens een uitgebreid programma met lezingen over onder andere cybersecurity en op 21 september vindt de BeNeLux Day plaats voor bezoekers uit Nederland en Belgiƫ.

De laatste editie van Security Essen vond plaats in 2018. In 2020 werd de beurs geannuleerd in verband met coronamaatregelen. De beurs wordt gehouden in de hallen 5-8 van de Messe Essen. De hallen zijn thematisch ingedeeld. In hal 5 staat videobewaking centraal, in hal 6 draait het om toegangscontrole, mechanische beveiligingssystemen en terreinbeveiliging, in hal 7 is brand- en inbraakdetectie het voornaamste onderwerp en hal 8 is gericht op cybersecurity.

BeNeLux Day

Bezoekers kunnen alle dagen deelnemen aan forums met deskundige sprekers die inzichten delen over onderwerpen waarmee beveiligingsprofessionals dagelijks te maken hebben. Themadagen zijn gepland voor onder meer publieke veiligheid en young professionals. Op 21 september vindt de BeNeLux Day plaats voor bezoekers uit Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Tijdens deze dag wordt een forum georganiseerd. Het programma wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Tijdens de nieuwe Digital Networking Security Conference, die de eerste twee beursdagen plaatsvindt in hal 7, gaan experts in op actuele incidenten, de samenwerking tussen corporate en IT security, wet- en regelgeving en praktijkvoorbeelden.

Innovatieve producten van exposanten worden dagelijks toegelicht op het Security Experts Forum in hal 6, terwijl het Fire Protection Forum in hal 7 is gericht op preventie, detectie en bestrijding van brand.

Klik hier voor meer informatie over de beurs en registratie.

Foto: Messe Essen

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →