Ajax Systems ontwikkelt co-branded app voor beveiligingsbedrijven

Ajax Systems heeft een co-branded app ontwikkeld: een oplossing waarmee beveiligingsbedrijven hun logo op het hoofdscherm van de mobiele app van het Ajax Security System plaatsen. Door op het logo te tikken kunnen gebruikers de accountstatus en contactinformatie bekijken. De oplossing is alleen beschikbaar voor geautoriseerde partners van Ajax Systems.

Een op de vijf klanten kiest voor een Ajax-systeem vanwege de handige mobiele app. De app biedt volledige controle over het systeem, zelfs op duizenden kilometers afstand van huis, kantoor of andere beveiligde faciliteiten. Een gebruiker ontvangt apparaatstatussen, directe meldingen, logboeken en scenario’s voor automatisering.

In de loop der jaren hebben de Ajax-apps meer dan driehonderd updates gekregen. Systeemeigenaren kunnen streams van beveiligingscamera’s bekijken en fotoverificatie van alarmen, Geofence, een alarmknop in de app en vele andere functies gebruiken. De co-branded app heeft alle voordelen van de Ajax-app, maar dan met het logo van het beveiligingsbedrijf.

Elke keer dat een gebruiker een co-branded app opent en gebruikt om met het systeem te communiceren, ziet hij of zij het logo van het beveiligingsbedrijf. Zo komt het merk elke keer weer onopvallend tevoorschijn op de smartphone van de klant.

Met één klik in de app op het logo van het bedrijf heeft de klant toegang tot de contactgegevens van het bedrijf voor het snel oplossen van beveiligingsproblemen en ziet de klant de accountstatus (als de facturatiefunctie is ingeschakeld). Wanneer het tijd is om voor de diensten te betalen, ziet de gebruiker dat in de app. De accountstatus wordt dan rood. Vervelende telefoontjes en sms’jes met herinneringen behoren tot het verleden.

De klant weet de status van de beveiligingsdiensten zonder onnodige communicatie en herinneringen. Hierdoor is de interactie relaxter en worden de tijd van de klant en de middelen van het bedrijf bespaard, meldt Ajax Systems.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →