PG Security Systems breidt assortiment uit met videobewaking van Honeywell

PG Security Systems is voortaan ook officieel distributeur van de CCTV toepassingen van Honeywell naast inbraak- en toegangsoplossingen. Tot het assortiment behoort de 35-serie met dome-, bullet en PTZ-camera’s, recorders en accessoires.

Honeywell heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van videobewaking. De systemen bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals hoge resolutie beeldkwaliteit, dag- en nachtzicht, bewegingsdetectie, gezichtsherkenning en thermische beeldvorming. De videosystemen kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals toegangscontrole, inbraakdetectie en brandbeveiliging om een geïntegreerde en uitgebreide beveiligingsoplossing te bieden.

De 35-serie van Honeywell is bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. De kostenefficiënte camera’s bieden geintegreerde slimme analyses, een hoge beeldhelderheid, flexibele systeemintegratie, veilige gegevensoverdracht en eenvoudige installatie.

De CCTV-producten van Honeywell worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals commerciële gebouwen, kantoren, detailhandel, transport, gezondheidszorg, onderwijs, overheid en kritieke infrastructuur. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote installaties, variërend van eenvoudige standalone systemen tot complexe geïntegreerde systemen met honderden camera’s en meerdere locaties.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →