SmartSD wint Authorized National Distributor award Hikvision

Als onderstreping van de jarenlange, succesvolle samenwerking met Hikvision heeft SmartSD de ‘Authorized National Distributor’ award ontvangen. De award werd namens Hikvision op maandag uitgereikt op het kantoor van SmartSD in Breda door Manuel Lambrechts en Bas Sterk, beide Country Sales Manager bij Hikvision.

Hikvision Benelux over de samenwerking en over de award: “Gefeliciteerd SmartSD Benelux met jullie welverdiende erkenning als toonaangevende geautoriseerde distributeur! Jullie toewijding aan excellentie en jullie voortreffelijke prestaties hebben een licht geworpen op jullie ongeĆ«venaarde professionaliteit en inzet. Dit is niet alleen een prijs, maar een bevestiging van jullie inzet in de industrie. Ga zo door met het inspireren van anderen en het verleggen van grenzen in jullie vakgebied!”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →