Nieuwste technologie en actuele seminars tijdens ADI Expo 2018

De jaarlijkse ADI Expo van ADI Global Distribution trok donderdag honderden bezoekers naar Utrecht. Tijdens de Expo waren de nieuwste producten en diensten te zien op het gebied van videobewaking, toegangscontrole, inbraakdetectie, alarmtransmissie en brandbeveiliging en vonden meerdere seminars plaats.

Deelnemers aan de ADI Expo 2018 waren onder meer AG Neovo, Alarmtech, Axis Communications, Bandit, CDVI, Chiron Security Communications, CQR, Dahua Technology, Detectortesters, Dualtech, Eaton, Eden Innovations, Elmdene, Foxstream Intelligent Video, GJD, Hanwha Techwin, Hawc, HID, Hikvision, Honeywell, Magicard, Milestone Systems, Netgear, Nitek, Optex, Paxton, PowerSonic, Promise Technology, SeeTec, Sony, STI, Takex, Texecom, Trendnet, Tyco, WD, Winland Electronics en Xtralis.

Tijdens de seminars kwamen over actuele onderwerpen aan de orede zoals cybersecurity, clouddiensten, het uitfaseren van ISDN en PSTN diensten en nieuwe regelgeving op het gebied van brandveiligheid. Gastsprekers waren cybercrime expert Ad van Bussel en Peter Voshol van Kiwa-NCP. Zij verzorgden inleidingen, waarna verschillende sprekers van exposanten hun visie deelden met het publiek.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →