Agenda: Milestone Integration Expo Benelux van Milestone Systems op 23 oktober

De tweede editie van de Milestone Integration Expo Benelux wordt op 23 oktober gehouden in Utrecht. Tijdens de dag wordt diep ingegaan op alle aspecten van geintegreerde systemen, in samenwerking met acht Milestone Community Partners. Deelnemers kunnen meerdere sessies bezoeken waar de Community Partners alle ins & outs van hun oplossingen belichten en uitleggen welke voordelen deze kunnen opleveren aan zowel installateurs als eindgebruikers.

Uiteenlopende voorbeelden van integraties die zijn gebaseerd op de XProtect VMS van Milestone Systems zijn live werkend te zien. Onderwerpen die aan bod komen lopen uiteen van toegangscontrole, video analytics, mobiele bodycamera’s, het ontwerpen van systemen en optimaliseren van storage. Deelnemers kunnen contacten leggen met bekende IP-video integrators, resellers en distributeurs.

De acht Community Partners zijn Advancis, Araani, BCDVideo, BriefCam, Fox Stream Intelligent Video, Herta, Nedap en Quanergy. Zij verzorgen gedurende de dag ieder vijf vergelijkbare sessies, zodat deelnemers in de gelegenheid zijn alle voor hen interessante sessies bij te wonen. Alle sessies duren een uur tot anderhalf uur, gaan diep in op alle aspecten van een oplossing en geven een volledig overzicht van de voordelen van de oplossing.

Aanmelden
De Milestone Integration Expo Benelux vindt plaats op 23 oktober van 9.30 tot 17.30 uur in het Van der Valk Hotel te Utrecht. Deelname is kostenloos en inclusief lunch en koffie/thee gedurende de dag. Kijk voor meer informatie en registratie op www.milestonesys.com/events/events-and-webinars/milestone-integration-expo-benelux.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →