ARAS Security introduceert Hub OS Malevich 2.6 van Ajax Systems

ARAS Security introduceert Hub OS Malevich 2.6, de meest recente versie van het platform waarmee draadloze componenten van Ajax Systems kunnen worden beheerd. Zo kunnen onder meer detectoren worden gecombineerd. Dit maakt het bewaken van grotere ruimten mogelijk.

Volgens de fabrikant uit Oekraïne werd al geruime tijd om deze nieuwe functionaliteit gevraagd, maar was het ontwikkelen daarvan niet eenvoudig. Nu dat wel is geslaagd, kunnen de producten van Ajax Systems ook worden toegepast voor complexere, bedrijfsmatige objecten. Zo is een systeem te configureren voor toepassing in een bedrijfsverzamelgebouw. De detectoren van de verschillende huurders zijn eveneens te groeperen.

De beheerder kan componenten groeperen via de Ajax Security System app. Beveiligingsinstallateurs kunnen dat met de Ajax PRO app voor hun klanten uitvoeren. Per systeem kunnen negen groepen worden ingesteld. De nieuwe versie ondersteunt ook toekenning van verschillende autorisaties aan gebruikers. Hiermee is het systeem dusdanig instelbaar dat bijvoorbeeld een directeur of eigenaar het alarm van het volledige gebouw kan bedienen, terwijl medewerkers dat uitsluitend kunnen voor hun eigen afdeling.

Kijk voor meer informatie en een video op www.ajax.systems/blog/malevich-2-6.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →