Hanwha Techwin introduceert roestvrij stalen Wisenet X camera’s

Hanwha Techwin heeft de Wisenet X cameraserie verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe roestvrij stalen domecamera’s. Deze domecamera’s, die bestand zijn tegen corrosie, zijn ontwikkeld voor toepassing in industriële omgevingen waar wordt gewerkt met chemische stoffen en voor de transport en logistieke sector.

De nieuwe domecamera’s zijn vervaardigd van SUS316L standaard roestvrij staal en beschikken over meerdere innovatieve functies. Zo maken zij gebruik van de krachtige DSP chipset, bieden ze 150dB Wide Dynamic Range (WDR) technologie en zijn ze voorzien van een gemotoriseerde varifocale F0.94 low light lens.

Wisenet X camera’s beschikken over H.265 beeldcompressie en WiseStream II, een aanvullende compressietechnologie die de balans regelt tussen een hoge beeldkwaliteit en de mate van compressie op basis van geregistreerde beweging in het beeld. De bandbreedte efficiency is tot 99 procent hoger vergeleken met de vaak toegepaste H.264 technologie indien WiseStream II wordt gecombineerd met H.265 compressie. De nieuwe Wisenet X-serie van Hanwha Techwin is hiermee een van de meest efficiënte cameraseries op de markt.

De vier nieuwe modellen zijn de Wisenet XNP-6320HS 2MP 32x netwerk PTZ domecamera, Wisenet XNV-6120RS 2MP vandalismebestendige IR domecamera, Wisenet XNV-6080RS 2MP vandalismebestendige IR domecamera met gemotoriseerde varifocale lens en Wisenet XNV-8080RS 5MP vandalismebestendige IR domecamera.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →