Boon Edam introduceert Lifeline Boost toegangscontrolezuil

Koninklijke Boon Edam introduceert de Lifeline Boost toegangscontrolezuil: een aantrekkelijke en uitnodigende uitbreiding voor de beveiligde doorloopsluizen uit de Speedlane Lifeline-serie.

De Lifeline Boost is het antwoord op vele verzoeken uit de markt voor een strak ontworpen, innovatieve en onopvallende zuil die plaats biedt aan een scala aan autorisatietechnologieën. De toegangscontrolezuil vormt daarnaast een aanvulling op de Lifeline Speedlane-serie. Bij het ontwerp van de Lifeline Boost is rekening gehouden met het comfort van de eindgebruiker: de zuil is ergonomisch, heeft een prettige hoogte en dezelfde klassieke, taps toelopende V-vorm als de Lifeline Speedlane-serie.

Dankzij moderne, intuïtieve technologie begeleidt de Lifeline Boost iedere bezoeker snel en soepel naar de bestemming. Net als bij de Lifeline Speedlane-serie krijgt de bezoeker instructies via een aantal beproefde en intuïtieve lichtsymbolen, zowel tijdens het naderen als bij het uitvoeren van de autorisatiestappen en het verlaten van de sluis aan de beveiligde zijde.

De nieuwste Lifeline Boost toegangscontrolezuil is beschikbaar in meerdere modellen:
1. Standard Premium: Geschikt voor integratie van een kaartlezer, barcodelezer of biometrische apparaten.
2. Card Collector: Geschikt voor integratie van een kaartinnameapparaat.

In de Boost-zuil kan een breed scala aan autorisatietechnologieën worden ingebouwd. Bovendien is de zuil snel en eenvoudig te installeren; door de onopvallende, gesloten kabelgoot kan bedrading en ACS-bekabeling langs elke afgewerkte vloer worden weggewerkt. Hak- en breekwerk is dus niet nodig. Verder sluit de Boost met zijn compacte formaat en slanke ontwerp perfect aan bij de strakke lijnen van de Lifeline Speedlane-doorloopsluizen, waardoor deze optisch één geheel vormen.

Voor de gebruiker is de Boost ongecompliceerd en intuïtief in gebruik, zowel bij het legitimeren als het passeren van de doorgang. Bij aankomst wordt de bezoeker gedetecteerd en met behulp van duidelijke en intuïtieve ledverlichting door de sluis geleid, zonder hierbij belemmeringen te ervaren. De richtingssymbolen contrasteren hierbij mooi met het hoogwaardige, donkere, geharde glas.

Daan van Beusekom, Product Manager, Royal Boon Edam International: “Als producent van uitnodigende én veilige toegangsoplossingen zagen we dat er behoefte was aan een zuil, waarmee we de Lifeline Speedlane-serie van meer integratiemogelijkheden voor toegangscontrolesystemen konden voorzien. Daarom ontwikkelden we de Lifeline Boost. Deze nieuwe zuil is gestroomlijnd en compact, heeft dezelfde ergonomische en slanke vormgeving als de Lifeline Speedlane-serie en biedt ruimte aan vrijwel elke autorisatietechnologie op de markt. We zijn trots op deze slimme en compacte toevoeging aan ons portfolio.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →