2-draads analoge intercom van Panasonic bij SmartSD

Het nieuwe 2-draads analoge intercomsysteem van Panasonic is ontwikkeld voor installaties van 1 tot 32 appartementen en is volledig modulair. Het systeem kan worden opgebouwd met maximaal zes buitenposten en 32 binnenposten. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor appartementen, maar ook voor kantoren en andere gebouwen met meerdere huurders, die gebruik maken van één of meerdere (gezamenlijke) ingangen.

De buitenpost kan modulair worden ingericht en is vervaardigd van geborsteld aluminium. Als instapmodel is er een standaard binnenpost beschikbaar met een 3,5″ kleuren scherm. Daarnaast is er een binnenpost met een 5″ kleurenscherm, waarmee via WiFi vier Smartphones verbonden kunnen worden. Inkomende oproepen kunnen via de beschikbare app worden beantwoord en gekoppelde deuren kunnen worden ontgrendeld.

Tot slot is er nog een 5″ kleurenmonitor, waarmee zes DECT handsets met ingebouwde monitoren kunnen worden verbonden. Met deze handsets kunnen inkomende oproepen worden beantwoord en gekoppelde deuren worden ontgrendeld. Deze monitor kan verder nog worden uitgebreid met vier draadloze camera’s. Bewoners en gebruikers kunnen zelf bepalen welke monitor het best, zonder dat het systeem moet worden aangepast.

De 2-draads structuur kan in ster of bus worden aangelegd, waardoor het systeem ook uitermate geschikt is voor de vervangingsmarkt. Hierdoor kan aanzienlijk op installatiekosten worden bespaard.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →