Kennisdag over integraal gebouwbeheer met NOX Systems van ARAS Security

Een centraal beheer van beveiligingssystemen en andere gebouwbeheersystemen. Dat is mogelijk met het managementsysteem SIMS van NOX Systems. De nieuwste mogelijkheden waren eind juni te zien tijdens de NOX Kennisdag die werd georganiseerd door ARAS Security, dat in Nederland exclusief de fabrikant uit Lichtenstein vertegenwoordigd.

Met de oplossingen van NOX Systems worden alle componenten veilig verbonden met de centrale. Dit kunnen bewegingsmelders of bewakingscamera’s zijn, maar ook toegangslezers, slagbomen en camera’s met nummerbordherkenning voor de parkeergarage en aansturing van hekwerk. Maar ook de verlichting, ventilatie en verwarming in het gebouw zijn koppelbaar. Beheerders krijgen een goed overzicht over alle aangesloten systemen dankzij virtuele plattegronden van alle afdelingen in het gebouw, waarop meldingen direct zichtbaar zijn. Door de modulaire opzet van het beheersysteem is het geschikt voor iedere schaalgrootte.

Tijdens de NOX Kennisdag werden verschillende nieuwe producten gepresenteerd, waaronder een 4G-transmitter die de kwaliteit van verbindingen verbeterd en een touchscreen waarmee niet alleen beveiligingssystemen zijn te bedienen, maar ook andere aanwezige gebouwbeheersystemen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →