Avigilon Summer Experience in Antwerpen

Een overzicht van de nieuwste producten inclusief live demonstraties. Tijdens de Avigilon Summer Experience in Antwerpen, die werd georganiseerd door distributeur Lobeco Fire + Security, konden Nederlandse en Belgische installateurs onder meer kennismaken met versie 7 van de Avigilon Control Center (ACC) video management software.

Deze beschikt over meerdere nieuwe functionaliteiten. Dankzij bijvoorbeeld ‘Focus of Attention’ krijgen centralisten in meldkamers met voorrang camerabeelden te zien die het meest urgent zijn. De software bepaalt deze volgorde op basis van kunstmatige intelligentie. Zodra er een incident wordt gedetecteerd, beschikken de medewerkers in de centrale over hoge resolutiebeelden.

Met de functie ‘Appearance Search’ is een grote hoeveelheid opgeslagen beelden snel en efficient te doorzoeken op basis van een snapshot van een bepaalde persoon of voertuig. Ook beschikt ACC7 over ‘Unusual Motion Detection’, dat centralisten automatisch waarschuwt zodra personen of voertuigen zijn gedetecteerd die de veiligheid in het geding brengen of als verdacht geclassificeerd gedrag vertonen.

Nieuw waren ook de H5A-camera’s die nog betrouwbaarder detecteren dankzij ingebouwde kunstmatige intelligentie en de H4 thermische camera’s.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →