Suprema benoemt nieuwe managing director voor Europa

Suprema Inc. heeft Baudoin Genouville aangesteld als managing director voor Suprema Systems GmbH. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese en Noord-Afrikaanse activiteiten van de fabrikant van biometrische toegangscontrolesystemen, exclusief het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Genouville zal vanuit de kantoren in Duitsland en Frankrijk de lokale teams voor sales en technische ondersteuning aansturen voor de Europese markt. Hij werkt al sinds 2013 bij Suprema en was betrokken bij het tot stand komen van een groot aantal technische samenwerkingsverbanden tussen Suprema en vooraanstaande fabrikanten van beveiligingssystemen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →