Agenda: Dahua Solution Day over wet- en regelgeving rondom cameratoezicht en AI

Er is veel mogelijk met slimme camera’s die beschikken over kunstmatige intelligentie, maar wat mag wel en wat niet? Dahua Technology organiseert op woensdag 2 oktober in Tilburg de Dahua Solution Day over wet- en regelgeving rondom cameratoezicht en kunstmatige intelligentie. Twee vakkundige gastsprekers gaan dieper in op het onderwerp. Tijdens de dag worden tevens nieuwe producten gepresenteerd.

Als eerste spreker gaat Rodney Haan van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in op wet- en regelgeving rondom camerabewaking en cameratoezicht. Haan is adviseur en expert op het gebied van cameratoezicht bij het CCV, dat gemeenten en ondernemers helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van cameratoezicht.

Bart Schermer spreekt daarna over artificial intelligence. Wat mag en hoe is dat verantwoord uitvoerbaar? Schermer is een vooraanstaand expert op het gebied van privacy- en ICT-recht in Nederland en treedt op als hoofd van juridische projecten bij Considerati. Hij is gepromoveerd en heeft zijn proefschrift geschreven over de privacyaspecten van het gebruik van kunstmatige intelligentie voor wetshandhavingsdoeleinden.

De dag wordt afgesloten met een energieke presentatie van een mystery guest. Deze zal tijdens het evenement worden gespot door één van de Dahua camera’s.

De Dahua Solution Day vindt plaats op 2 oktober in het Koning Willem II Stadion te Tilburg. Aanmelden kan via sales.benelux@dahuatech.com.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →