Hikvision ColorVu IP-camera’s bij Osec

Osec heeft diverse EasyIP 4.0 ColorVu camera’s van Hikvision toegevoegd aan het assortiment. Deze camera’s geven 24 uur per dag een optimaal kleurenbeeld dankzij de speciale door Hikvision ontwikkelde ColorVu-technologie.

Het F1.0 super diafragma verzamelt meer licht, waardoor helderdere beelden worden geproduceerd. Daarnaast hebben ColorVu camera’s een grotere en lichtgevoeligere sensor die beschikt over Backside Illumination (BSI), Dual Conversion Gain (DCG) en Wide Dynamic Range (WDR)-technologie, zodat in vrijwel iedere situatie heldere en kleurrijke beelden kunnen worden weergegeven.

Alle ColorVu-camera’s hebben ingebouwde (zichtbare) LED-verlichting, zodat ze ook kleurenbeeld kunnen weergeven als er zeer weinig licht is. De helderheid van de ingebouwde verlichting past zich automatisch aan. De camera’s schatten dus zelf in hoeveel extra licht er nodig is om een helder kleurenbeeld weer te geven.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →