Agenda: Kennissessie ‘Certificeren Broeidetectie-systemen’

Mactwin organiseert donderdagmiddag 10 oktober de Kennissessie ‘Certificeren Broeidetectie-systemen’. Binnenkort kunnen broeidetectie-systemen in de afvalsector worden gecertificeerd op basis van een prestatie-eis. Wat komt er kijken bij dit proces?


Ronald Koster (International Risk Engineer bij Burghgraef van Tiel & Partners) en Erik Poulussen RSE (Account Manager bij Mactwin Security) vertellen de deelnemers alles over de voordelen en implicaties van de mogelijkheid tot certificeren van broeidetectie-systemen volgens de nieuwe normering.

Onderwerpen zijn onder meer: risico’s en problematiek, Uitgangspuntendocument (UPD), beschikbare systemen en certificeringsproces. Deze kennissessie is primair bedoeld voor ge├»nteresseerden uit de afvalsector.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →