Agenda: Kennissessie ‘Certificeren Broeidetectie-systemen’

Mactwin organiseert donderdagmiddag 10 oktober de Kennissessie ‘Certificeren Broeidetectie-systemen’. Binnenkort kunnen broeidetectie-systemen in de afvalsector worden gecertificeerd op basis van een prestatie-eis. Wat komt er kijken bij dit proces?


Ronald Koster (International Risk Engineer bij Burghgraef van Tiel & Partners) en Erik Poulussen RSE (Account Manager bij Mactwin Security) vertellen de deelnemers alles over de voordelen en implicaties van de mogelijkheid tot certificeren van broeidetectie-systemen volgens de nieuwe normering.

Onderwerpen zijn onder meer: risico’s en problematiek, Uitgangspuntendocument (UPD), beschikbare systemen en certificeringsproces. Deze kennissessie is primair bedoeld voor geïnteresseerden uit de afvalsector.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →