Agenda: Network Optix Event bij PG Security Systems

Tijdens het NX event, dat op 18 september wordt georganiseerd door PG Security Systems en Network Optix in Ridderkerk, kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste features en ontwikkelingen van Network Optix VMS. Ook worden LPR-oplossingen en nieuwe hardware gepresenteerd.


Tijdens de dag, die vanaf 16.00 uur plaatsvindt in de showroom van PG Security Systems in Ridderkerk, wordt onder andere de nieuwe 4.0 versie van Network Optix gedemonstreerd. Deelnemers kunnen kennismaken met de techneuten van PG en Network Optix om al hun vragen te beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →