Milestone Platinum Technology Partner status voor Hanwha Techwin

Milestone Systems heeft aan Hanwha Techwin de status van Platinum Technology Partner toegekend. In het Technology Partner Program werkt Milestone nauw samen met een groot aantal toonaangevende fabrikanten van onder meer bewakingscamera’s. Het programma moet ertoe leiden dat eindgebruikers hun videobewakingssystemen zo optimaal mogelijk benutten.

Het Milestone Technology Partner Program heeft drie niveaus, waarvan ‘Platinum’ de hoogste is. “We zijn verheugd met deze erkenning door Milestone”, aldus Uri Guterman, hoofd Product & Marketing bij Hanwha Techwin Europe. “De status van Platinum Partner onderstreept ons uitgangspunt om samen te werken met ontwikkelaars van video management software (VMS) zoals Milestone, om gezamenlijk systeem integratoren te helpen bij het bieden van geïntegreerde videobewakingssystemen die eenvoudig zijn te installeren en bedienen aan eindgebruikers.”

“De mogelijkheid van de video management software van Milestone om bestaande en toekomstige generaties Wisenet camera’s te ondersteunen, betekent dat deze camera’s kunnen worden beheerd in combinatie met apparaten en systemen van andere fabrikanten en zijn te integreren met specialistische toepassingen zoals analytics.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →