Agenda: PG Security Systems event over cameratoezicht in het donker

PG Security Systems organiseert op 23 oktober in Ridderkerk het ‘See in the Dark’ event waarop beveiligingsinstallateurs kunnen ontdekken wat er in het donker te zien is. In het donker zijn risico’s groter en is de vraag om veiligheid groter. In de showroom van PG Security Systems wordt een donkere wereld gecreëerd en zijn bijzondere oplossingen te zien.


Technieken die worden gedemonstreerd zijn onder andere slimme radardetectie gekoppeld aan smart tracking PTZ-camera’s en Ultra Low Light camera’s. Thermische camera’s worden getoond, getest en vergeleken in het donker. Ontdek samen met andere techneuten welke oplossingen er zijn en hoe deze optimaal benut kunnen worden.

Het ‘See in the Dark’ event vindt op 23 oktober plaats van 16.00 tot en met 20.00 uur in Ridderkerk.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →