DIVAR IP 5000 All-in-One van Bosch bij SmartSD

DIVAR IP 5000 All-in-One van Bosch is een betaalbare en gebruiksvriendelijke IP-opname- en beheeroplossing met maximaal 42 kanalen. Standaard wordt deze geleverd als 8-kanaals unit met uitbreidingsmogelijkheid via licentie(packs).

Het intelligente IP-opslagapparaat draait volledige op BVMS, het videomanagementsysteem van Bosch, inclusief de Video Streaming Gateway voor de integratie van camera’s van derden, en biedt zowel professionele video-opname als gebruiksgemak.

De DIVAR IP 5000 All-in-One is een mini tower-unit met vier HD-slots, die een grote opslagcapaciteit en geavanceerd opnamebeheer combineert in een compact, voordelig, plug-en-play IP-opnamesysteem. Het DIVAR IP 5000 All-in-One-systeem is eenvoudig te installeren. De instelling met behulp van wizards en de gecentraliseerde configuratie reduceren de installatietijd met wel 45 procent. Alle componenten zijn vooraf geïnstalleerd en geconfigureerd. Ook alle systeemsoftware is vooraf geïnstalleerd en geactiveerd, zodat het video-opnamesysteem direct klaar is voor gebruik.

De DIVAR IP 5000 All-in-One is ontworpen voor bediening op afstand en webbased configuratie. Een standaard-pc of tabletcomputer kan worden gebruikt om het systeem in enkele stappen in te stellen via de webbased configuratie wizard.

Dankzij Dynamic Transcoding-technologie krijgen beheerders vanaf een mobiel apparaat direct toegang tot vloeiende live videostreams of beelden met hoge resolutie tot 12 megapixel, ongeacht de beschikbare bandbreedte. De verschillende applicaties en software beschikken over geavanceerde mogelijkheden voor afspelen en live weergave voor alle videoapparaten die zijn aangesloten op het DIVAR IP 5000 All-in-One systeem.

Het DIVAR IP 5000 All-in-One systeem van Bosch is verkrijgbaar bij distributeur SmartSD. Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →