IDIS presenteert PTZ Dome LightMaster

De IDIS LightMaster DC-S6283HRXL is een kwalitatief zeer hoogwaardige low-light camera die zorgt voor een duidelijke verbetering van de zichtbaarheid in situaties met weinig licht. Deze nieuwe camera is voorzien van een zeer lichtgevoelige sensor waardoor er bij minder licht toch een goed beeld kan worden verkregen.

De dag/nacht 2MP 36x zoom LightMaster IR PTZ-camera beschikt over infraroodlicht tot wel 350 meter, tweeweg audio, H.264/H.265 dual codec, bewegingsdetectie en tampering alarm, intuïtieve Smart UX Controls, Smart Failover en een plug-and-play installatie dankzij DirectIP.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →