Nieuw draadloos alarmpaneel Sol van Inim bij SmartSD

Sol is een nieuw, volledig draadloos alles-in-één alarmpaneel van Inim. Het is een eenvoudig te installeren, hoogwaardig alarmsysteem dat aan alle beveiligingseisen van particuliere en klein zakelijke projecten kan voldoen. Dankzij de schaalbaarheid van het systeem is het ook geschikt voor meer uitdagende projecten.

Het controlepaneel heeft een modulaire structuur waaraan eenvoudig tweeweg draadloze modules, zoals PIR-detectoren, dubbele technologie detectoren, magneetcontacten, rookmelders, sirene/flitsers en keypads kunnen worden gekoppeld en communicatiemodules kunnen worden toegevoegd. Inim heeft voor SOL speciale PSTN-, GSM-, LAN- en WiFi-modules met geavanceerde connectiviteit ontwikkeld.

Het paneel is compatibel met alle draadloze modules van Inim en heeft ook een ingebouwd relais en twee extra terminals waarmee detectoren of bedrade apparaten kunnen worden aangesloten. De Sol centrale heeft een verfijnd en onopvallend ontwerp en is beschikbaar met drie verschillende frontplaten: 4,3-inch kleuren-touchscreen, grafisch LCD-scherm en capacitief keypad, LED versie.

Het installeren en in gebruik nemen van het Sol paneel gaat snel en eenvoudig dankzij een vereenvoudigde installatieprocedure op basis van de QuickGO-technologie. De InimTech Security-app maakt een snelle programmering van niet alleen draadloze apparaten, maar ook van vele bedieningsparameters mogelijk, waardoor compacte installaties in recordtijd kunnen worden geïnstalleerd.

Sol is ook verbonden met de Inim Cloud en biedt installateurs en gebruikers een volledig overzicht en controle van het systeem vanaf hun smartphone.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →