VideoGuard opnieuw Value-Added Distributor van Genetec

VideoGuard heeft voor 2019-2020 opnieuw de status van Value-Added Distributor ontvangen van Genetec. Het certificaat werd onlangs uitgereikt aan de distributeur door Barry Bomer, Sales Engineer Benelux bij Genetec.

Genetec ontwikkelt software-oplossingen voor de beveiligingsmarkt. Het Canadese bedrijf levert een unieke geĆ¼nificeerde oplossing die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, videobewaking, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met andere technieken.

Het Security Center platform biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert en welke al jaren door VideoGuard ondersteunt wordt in de markt als Value-Added Distributor.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →