INTER opent nieuw Experience Center in Duiven

Het nieuwe INTER Experience Center in Duiven is eind september geopend. Bezoekers kunnen de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen ervaren. Het Experience Center dient tevens als vergaderlocatie- en trainingsfaciliteit met moderne mogelijkheden voor presentaties en videoconferences voor partners, relaties en derden.

“In ons Experience Center willen we een omgeving creëren, waarbij beeld, geluid en data samenkomen. Beelduitwisseling en presentatie spelen hierbij een belangrijke rol. We willen onze relaties de vergaande mogelijkheden van systeemintegratie laten zien en hoe INTER als AV/IT procesconsultant hierin kan meedenken”, aldus Managing Director Robbert van Rooij.

“Onze relaties bevinden zich veelal in kritische en complexe omgevingen zoals controlemeldkamers, operatiekamers of binnen politie en defensie. Hierbij is het van belang dat de juiste informatie op het juiste moment gepresenteerd wordt en dat zij snel beelden en informatie kunnen schakelen. In het nieuwe Experience Center laten we zien hoe dit werkt en hoe systeemintegratie in combinatie met AV/IT oplossingen hun werkproces kan ondersteunen.”

Het Experience Center dient ook als vergaderlocatie of trainingsfaciliteit voor partners, relaties en derden om binnen een prikkelende hightech-omgeving van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen of demonstraties en trainingen te volgen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →