Osec introduceert nieuwe generatie Hikvision IP video intercomsysteem

Osec levert sinds kort de tweede generatie IP video intercomsysteem van Hikvision. Met dit modulaire systeem is het mogelijk om het intercomsysteem volledig naar de wensen van eindgebruikers aan te passen. Daarom is het geschikt voor zowel kleinere omgevingen zoals een woonhuis als grotere omgevingen, bijvoorbeeld kantoorgebouwen of appartementen.

Bij het ontwikkelen van dit nieuwe intercomsysteem stond gebruiksvriendelijkheid centraal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via een mobiele telefoon te reageren op oproepen van de deurbel, om hekken en liften via dit systeem te bedienen en kan het systeem gecombineerd worden met beveiligingscamera’s en alarmsystemen via Hik-Connect.

Het deurstation is aan te passen naar iedere situatie. De gebruiker kiest zelf welke intercomproducten nodig zijn, zoals een toetsenbord, beldrukkers, een indicatiemodule en een kaartlezer. Er zijn drie verschillende binnenposten verkrijgbaar. Deze zijn allemaal geschikt voor standaard PoE en ondersteunen WiFi. Dit versnelt en vereenvoudigt het installeren en configureren. Uiteraard beschikken al deze binnenposten over de functies om op afstand deuren te openen, live video’s te tonen van deurstations en/of camera’s en berichten en afbeeldingen op te slaan, indien er gebruik wordt gemaakt van een SD-kaart.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →