ASB Security introduceert Seconts meldkamerautomatisering

ASB Security heeft de naam van het softwareconcept voor complete meldkamerautomatisering per 1 oktober gewijzigd van SCS software in Seconts. Het concept is bij uitstek geschikt voor meldkamers die moeten voldoen aan de nieuwste Europese Norm voor Alarm Receiving Centres (EN-50518).

Software voor meldkamerautomatisering wordt in Nederland gebruikt door particuliere alarmcentrales (PAC’s), bedrijfsalarmcentrales (BAC’s) en regionale alarmcentrales (RAC’s). “Met behulp van de Seconts-software kunnen meldkamers diensten aanbieden die volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd”, aldus Ron Heij, algemeen directeur van ASB Security. “De nieuwe naam is gemakkelijk te onthouden en benadrukt het belang van snelheid bij alarmdoormelding. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat meldingen altijd zo snel mogelijk worden doorgegeven. Meldkameroperators zijn enthousiast over het gebruikersgemak van onze software voor de snelle afhandeling van meldingen.”

Door de nieuwe naam, logo en uitstraling van Seconts is duidelijker waarvoor de voormalige SCS-dienstverlening staat. Ron Heij: “Voor bestaande relaties verandert er niets. De afspraken en contracten die we hebben blijven gewoon van kracht. Het is voor hen wel prettig om te weten dat Seconts vanaf nu ook volledig beschikbaar is als cloud-dienst. Op maat beschikbaar en zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →