Hikvision viert tienjarig jubileum in Europa met uitbreiding Europees hoofdkantoor

Hikvision Europe heeft afgelopen maand gevierd dat het inmiddels tien jaar geleden is dat het eerste kantoor van de fabrikant in Europa werd geopend. Het bedrijf kondigde meteen ook een aanzienlijke uitbreiding van het huidige Europese hoofdkantoor in Hoofddorp aan.

In het afgelopen decennium heeft Hikvision Europe een grote groei doorgemaakt. Zo is het aantal medewerkers toegenomen van slechts een aantal mensen tot ruim driehonderd medewerkers die klanten bedienen uit heel Europa. In aanvulling op het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp, beschikt Hikvision Europe tegenwoordig over acht vestigingen in Italie, Frankrijk, Spanje, Polen, Duitsland, Tsjechie, Hongarije en in Roemenie. Daarnaast zijn verkoopkantoren gevestigd in Finland, Zweden, Portugal en Belgie.

Het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp met een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter aan kantoorruimte en 4500 vierkante meter magazijn wordt binnenkort flink uitgebreid. Dankzij een volledig nieuw gebouw dat naast de bestaande vestiging zal worden gerealiseerd, wordt de beschikbare ruimte verdubbeld. De bouw van het nieuwe pand zal nog eind dit jaar van start gaan. Zoals Derek Yang, General Manager van Hikvision Europe het verwoord: “Het bedrijf is uitgegroeid van een kleine noot tot een grote eik.”

Hikvision legt veel nadruk op zijn partners en klanten. “Onze grootste kracht is het soepel lopende ecosysteem dat onze klanten verbindt met onze innovatieve technische kennis en het supportteam om samen producten en oplossingen te ontwikkelen, daarbij geholpen door onze grote productiekracht en het uitgebreide salesnetwerk”, aldus Yang. Het bedrijf werkt momenteel samen met ruim zeshonderd distributeurs en meer dan dertigduizend installatiepartners over heel Europa. Dit weerspiegelt de visie van Hikvision Europe om altijd de klanten centraal te stellen. Yang: “We willen alle partners bedanken dat zij Hikvision de afgelopen tien jaar hebben gesteund. Alles wat we hebben bereikt was niet mogelijk geweest zonder al onze gewaardeerde partners.”

De General Manager van Hikvision Europe kijkt uit naar de volgende tien jaar. “Mijn voorganger Jiangfeng Zhi heeft een solide basis gelegd voor Hikvision Europe. Sinds ik ben benoemd tot General Manager is het aantal landen waar we aanwezig zijn aanzienlijk uitgebreid. Voor de toekomst willen we onder meer een lokale Research and Development divisie oprichten, het ecosysteem met partners uitbreiden, onze bedrijfsbereik flexibeler maken en verbreden en nog meer mogelijkheden bieden aan onze medewerkers, partners en klanten. Maar eerst gaan we ons Europese hoofdkantoor in Hoofddorp uitbreiden zodat we klaar zijn voor groei in de toekomst.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →