ABUS presenteert wAppLoxx Pro voor elektronische toegangscontrole

Met wAppLoxx Pro heeft ABUS een nieuwe generatie gepresenteerd van het digitale toegangscontrolesysteem wAppLoxx. Vergeleken met eerdere versies van het wAppLoxx systeem, is wAppLoxx Pro vooral bedoeld voor grotere systemen: meer deuren, meer gebruikers, meer combinaties met producten bij de deur en derhalve meer mogelijkheden voor kleine en gemiddeld grote ondernemingen.

Met het nieuwe wAppLoxx Pro systeem is toegangsbeheer mogelijk tot 64 deuren en vijfhonderd gebruikers. Dankzij draadloze communicatie met alle deurcomponenten garandeert een effectief beheer waarbij wijzigingen direct worden doorgevoerd in het volledige systeem. Beveiligde mobiele toegang is mogelijk op ieder moment en vanaf iedere werkplek via een PC, smartphone of tablet. wAppLoxx Pro is ook bij uitstek geschikt voor toepassing binnen integrale beveiligingssystemen. wAppLoxx Pro kan eenvoudig worden gecombineerd met inbraakalarm- en videobewakingssystemen van ABUS.

wAppLoxx Pro Control met geintegreerde software fungeert als het centrale beheerelement binnen het toegangscontrolesysteem. Meerdere wAppLoxx Pro Control elementen kunnen in een gebouw worden gebruikt binnen hetzelfde sluitplan. De wAppLoxx Pro cilinders zijn maximaal beveiligd dankzij extra encryptie. Op verzoek van de klant zijn ook elementen zonder encryptie te integreren in systemen van andere fabrikanten, bijvoorbeeld voor tijdregistratie.

Het wAppLoxx Pro systeem kent een uitgebreid portfolio aan componenten voor vrijwel iedere denkbare toepassing. Tot het aanbod horen onder meer dubbele knopcilinders met eenzijdige of dubbelzijdige leesfunctie, halve cilinders, elektronische hangsloten en de nieuwe wAppLoxx Pro muurlezer. Dit maakt beheer mogelijk van elektronische deuren en poorten, liften, barrières en tourniquets. Dankzij het modulaire concept kan de lengte van iedere cilinder apart worden aangepast tot een totale lengte van 180 mm. De wAppLoxx Pro cilinder heeft een IP66 klasse bescherming. Met de witte, grijze of zwarte afwerking past wAppLoxx Pro bij iedere deur of oppervlak.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →