PG Security Systems levert Skyhawk Surveillance van Seagate

PG Security Systems gaat de Skyhawk harde schijven leveren van Seagate. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor de opslag van hoge resolutie beelden van bewakingscamera’s en zijn beschikbaar tot een capaciteit van 16 terabyte.

Maar de harddisks zijn ook leverbaar in capaciteiten van 1, 2, 3 en 4 terabyte. De ImagePerfect-firmware is ontwikkeld voor naadloze opname van videobeelden tijdens 24×7 bewakingsactiviteiten waarbij met 64 HD-camera’s videobeelden worden vastgelegd. Skyhawk Health Management draagt actief bij aan de bescherming van opgeslagen bewakingsbeelden door opties voor preventie, interventie en herstel centraal te stellen. Met RAID RapidRebuild worden volumes driemaal sneller gereconstrueerd dan bij traditionele RAID-reconstructies.

De ingebouwde rotatietrillingssensoren zorgen ervoor dat de prestaties van schijven in multi-baysystemen behouden blijven, zodat klanten hun systemen flexibel kunnen opschalen wanneer er meer opslag nodig is. Dankzij ondersteuning van ATA-streaming kunnen met tot wel 64 HD-camera’s opnamen worden gemaakt van niet-schokkerige, ononderbroken beelden.

Het lage energiegebruik betekent minder warmte-uitstoot en maximale betrouwbaarheid bij bewakingsoplossingen. Extra robuuste onderdelen beschermen de schijf tegen omgevingsomstandigheden, zodat ze langer meegaan, ook onderweg.

Met de optionele Rescue Data Recovery Service voor gegevensherstelservices van twee jaar hebben gebruikers geen hoge kosten meer voor gegevensherstel als gevolg van onbedoeld gegevensverlies. Defecte schijven kunnen worden gestuurd naar Seagate, waar de data wordt overgezet op een nieuwe schijf. In de tussentijd wordt ter vervanging al een nieuwe harddisk geleverd zonder data. Deze dienst wordt geleverd op abonnementsbasis via PG Security Systems.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →