SmartSD Value-Added leverancier van Genetec

SmartSD is al een aantal jaren officieel een Value-Added leverancier van de oplossingen van Genetec. Ook voor 2019-2020 heeft SmartSD de Value-Added Distributor status ontvangen van Genetec uit handen van Michel Chalouhi (Vice-President of Global Sales).

Genetec is een fabrikant van software-oplossingen voor de beveiligingsmarkt die een unieke, geünificeerde oplossing heeft ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met andere technieken.

Dit Security Center platform biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →