Hikvision introduceert nieuwe showroom op wielen

Hikvision gaat de nieuwste producten en technologieën demonstreren in een nieuwe mobiele showroom. Deze is een verkleinde versie van de grote Hikvision truck die al twee jaar in Europa rondrijdt.

De nieuwe mobiele showroom kan voor verschillende soorten evenementen worden ingezet. Er kan een Hikvision training op locatie worden verzorgd, of er kan bijvoorbeeld een specifieke productdemonstratie worden gegeven. Denk daarnaast ook aan het opzetten van een proof-of-concept voor een lopend project, of zelfs het organiseren van een camera shootout.

Producten en oplossingen kunnen op aanvraag worden toegevoegd aan de wagen om zo flexibel mogelijk te zijn. In de mobiele showroom zijn onder andere de volgende producten van Hikvision te zien: ColorVu, AcuSense, Powered by Darkfighter, DarkFighter en DarkFighter X, EasyIP 3.0 HDMI, (Bi-Spectrum) Thermisch, GUI 4.0, AXHub, Video Intercom 2.0, Face Recognition Paneel, Access Control, iVMS-4200 en HikCentral.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →