Nieuw hoofdkantoor voor SERIS Nederland in Dordrecht

Het hoofdkantoor van SERIS in Nederland is vanaf 13 november gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Dordrecht. Ook het opleidingscentrum SERIS Academy verhuist mee naar de nieuwe locatie, die pal langs de N3 en op steenworp van de A15 en A16 ligt.

Aad de Vries, algemeen directeur SERIS Nederland: “Als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen groeide SERIS uit haar jasje. Daarnaast voldeed het huidige kantoor aan de Pieter Zeemanweg niet meer aan de hedendaagse eisen en wensen. Bij het zoeken naar een nieuw hoofdkantoor zijn wij bewust bij onze roots gebleven, een vertrek uit de Drechtsteden was voor ons geen optie. Ik ben ervan overtuigd dat SERIS met deze verhuizing klaar is voor de toekomst.”

Afgezien van een nieuw bezoekadres verandert er voor relaties niets. De Vries: “Ons logo blijft onveranderd, ons kantoorpersoneel verhuist mee, ons rekeningnummer blijft hetzelfde, het telefoonnummer verandert niet, ons postadres blijft gelijk en het allerbelangrijkste: onze kwaliteit blijft uitstekend.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →