Aritech wereldwijd nieuwe naam van Interlogix

De merknaam Aritech is wereldwijd opnieuw gelanceerd. Aritech vervangt Interlogix als het nieuwe merk voor commerciële en residentiële inbraakbeveiligingssystemen, geïntegreerde toegangscontrole- en video-oplossingen.

Aritech, leverancier van beveiligings- en life-safety oplossingen, is onderdeel van Carrier Global Corporation, een wereldwijde leverancier van oplossingen voor onder meer gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in gebouwen.

“Aritech staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en innovatie”, aldus Stéphane Baudena, algemeen directeur, Fire & Security Products EMEA, Carrier. “We zijn er trots op dat we Aritech opnieuw kunnen lanceren, omdat we blijven innoveren en geïntegreerde beveiligingsoplossingen leveren die de traditionele grenzen tussen toegangscontrole, inbraak en video overschrijden.”

Slimme beveiligingsoplossingen

Binnen het commerciële segment biedt het productassortiment van Aritech geïntegreerde en slimme beveiligingsoplossingen waarmee klanten hun beveiligingsbehoeften kunnen beheren en controleren. Van inbraakdetectie tot toegangscontrole en videobewaking. Deze bieden klanten een uitgebreide manier om de beveiliging van hun gebouwen en de veiligheid van personeel en bezoekers te beheren. De innovatieve UltraSync cloudoplossing van Aritech zorgt ervoor dat de connectiviteit altijd beveiligd is, door gebruik te maken van een end-to-end versleutelde communicatie met VPN-technologie.

Voor residentiële klanten blijft Aritech innovatieve cloudgebaseerde oplossingen aanbieden. Door de UltraSync cloud en het ZeroWire-platform te combineren, kunnen bewoners een draadloze slimme woning (SmartHome) creëren, zodat ze hun woonomgeving en gezin veilig kunnen houden via hun tablet of smartphone.

Aritech heeft de Europese beveiligingsbranche vertegenwoordigd sinds de oprichting in 1980 tot aan de rebranding naar Interlogix in 2010.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →