Nieuwe AI Box voor Retail van IDIS biedt analytische statistieken

De nieuwe IDIS AI Box voor Retail (DV-1304) biedt retailers onder andere analytische statistieken voor meer inzicht in verkoopprocessen en klantgedrag. De IDIS AI Box voo Retail is ook praktisch voor kleinere winkels.

De DV-1304 is een NDAA-compliant, 4-kanaals add-on-apparaat dat gebruikers krachtige extra functionaliteit levert van hun bestaande of nieuwe IDIS DirectIP netwerkcamera’s en NVR’s. Met de voordelen van een snelle plug-and-play installatie en geen voorafgaande of doorlopende licentiekosten, biedt de DV-1304 retailers essentiële bruikbare informatie waaronder het tellen van het aantal aanwezige personen, wachtrijbewaking, realtime activiteitsgegevens van gespecificeerde locaties en analyse rapporten.

IDIS AI Box voor Retail is ontworpen om gedetailleerde analyses te leveren met camera’s die zijn gepositioneerd voor perspectiefweergave, zonder dat er extra speciale camera’s voor bovenaanzicht nodig zijn. Dit minimaliseert de kosten en maakt het mogelijk om een breed scala aan statistieken van zelfs kleinschalige camerasystemen te analyseren. Gebruikers hebben geen extra analysesoftware of edge-camera-upgrades nodig.

Het dashboard kan kosteloos tot 32 kanalen integreren, waardoor winkelpersoneel in één oogopslag informatie krijgt. Voor zowel lokale managers als teams op het hoofdkantoor is het eenvoudig om rapporten te genereren over dagelijkse activiteiten en langdurige termijn- of seizoenstrends.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →