G4S Nederland neemt CQB Beveiliging uit Eindhoven over

G4S Nederland heeft CQB Beveiliging uit Eindhoven overgenomen. De overname versterkt de positie van G4S in de regio Eindhoven, doordat zij het leveren van patrouille- en responsdiensten aan klanten zal overnemen.

“We zijn trots dat CQB nu onderdeel is geworden van G4S. Met zijn focus op regionaal ondernemerschap is het bedrijf een uitstekende aanvulling op onze diensten. Dit is een strategische overname van een succesvol bedrijf dat onze positie in deze regio uitbreid”, zegt G4S Nederland Managing Director Vinz van Es.

“Sinds 1998 bieden we onze uitstekende service en beveiligingsdiensten in de regio Eindhoven en de Kempen aan onze klanten. In G4S herkennen we een bedrijf dat deze persoonlijke, lokale aanpak kan voortzetten. Het brede scala aan diensten, de kennis en expertise van het bedrijf zijn perfect in lijn met onze diensten”, aldus de directie van CQB Beveiliging.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →