Net heengezonden verdachte na half uur alweer terug in de cel

Voor het politiebureau aan de Stationsstraat in Tilburg is maandag een politieagent mishandeld door een verdachte die net op vrije voeten was. De verdachte is meteen weer ingesloten.

De 29-jarige verdachte uit Tilburg was net een half uur op vrije voeten en bracht, na een kort verblijf elders, een bezoek aan het bureau omdat zij haar fiets terug wilde. Een agent aan de balie wilde de vrouw helpen en verzocht haar even te wachten.

Intussen besloot de vrouw op tafel te gaan liggen. Na herhaalde verzoeken om gewoon te gaan zitten, werd besloten om de vrouw uit het gebouw te zetten. Eenmaal buiten draaide de vrouw om en sloeg een politieagent in het gezicht. Zij werd daarop wederom aangehouden en ingesloten.

De verdachte is een bekende van de politie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →