CDVI Group neemt Spaanse fabrikant JIS Sloten over

CDVI Group heeft NADAL BADAL overgenomen, het Spaanse bedrijf achter JIS-sloten. NADAL BADAL, gevestigd in de buurt van Barcelona, is uitgegroeid tot een wereldwijde expert op het gebied van sloten en hang- en sluitwerk.

Met de overname van het bedrijf verwelkomt CDVI de ervaring en expertise van het NADAL BADAL-team in de Groep, waardoor een uitgebreider assortiment kan worden aangeboden.

“Iedereen in de CDVI-groep is verheugd met de overname van NADAL BADAL. Met hun verdiende erkenning in de beveiligingsindustrie voor de brede lijn en de kwaliteit van hun sloten, zal CDVI Group nu in staat zijn om oplossingen te bieden aan een grotere verscheidenheid aan klanten voor veel verschillende projecten. We heten het NADAL BADAL-team van harte welkom in onze familie en kijken ernaar uit om in de toekomst samen nieuwe successen te behalen”, aldus Yoram Benhamou, CEO van CDVI Group.

“NADAL BADAL werd in 1950 opgericht als een familiebedrijf. Sindsdien is het een familiebedrijf gebleven, groeide het uit tot meer dan vijftig werknemers en exporteerde het naar meer dan veertig landen. We zijn nu zo blij om ons bij een andere familie te voegen in de vorm van de CDVI Group. We zijn verheugd om te zien waar deze reis ons samen zal brengen”, zei Joan Nadal van NADAL BADAL.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →