Nieuwe Full HD micro dome IDIS voor discrete observatie

De nieuwe micro domecamera DC-D4211CRX van IDIS is zeer compact met een doorsnede van slechts 86 millimeter en een hoogte van 59 millimeter. De camera’s zijn ideaal voor toepassingen waar cameraobservatie onopvallend dient te zijn, zoals juweliers, boetieks, luxe hotels of restaurants.

De vernieuwde Full HD micro dome is NDAA Compliant, beschikt over True WDR (Wide Dynamic Range) en IR LED (infrarood). Daarnaast zijn de camera’s snel en eenvoudig te installeren met DirectIP 2.0 en de PoE voeding. De camera werkt in een breed scala aan lichtomstandigheden en levert hoge prestaties in live monitoring en playback.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →