Hertek breidt portfolio noodverlichting verder uit

Hertek heeft het portfolio noodverlichting uitgebreid met nieuwe modellen en accessoires. Er zijn vier productlijnen (Economy, Regular, Design en Special) toepasbaar op een decentraal, centraal of wireless platform. Binnen het decentrale assortiment noodverlichting zijn een aantal armaturen en accessoires toegevoegd.

Binnen de Multiled serie is een installatievriendelijk inbouwarmatuur toegevoegd. Met een inbouwmaat van slechts 76 millimeter is dit nieuwe vluchtroutearmatuur te monteren met een standaard gatenboor, identiek aan de inbouwspot. Voor situaties waarbij esthetiek belangrijk is, heeft Hertek het vluchtroutearmatuur Multiled Stelar ontwikkeld. Deze biedt een garantietermijn van tien jaar op het armatuur en acht jaar op de batterij.

Binnen de Economy range is het HEN200 vluchtroutearmatuur toegevoegd, een armatuur met een slankere pictogramplaat. Dit armatuur beschikt, net zoals met de andere armaturen uit de Economy lijn, over tien jaar garantie op het armatuur en acht jaar op de batterij.

Vanwege toenemende vraag naar een vluchtrouteverlichting armatuur voor gangen is de Special range verrijkt met het Hillux armatuur. De Hillux is een duurzaam en robuust armatuur voor verkeersruimten in onder andere logies, zorg- en wooncomplexen, dat ingezet kan worden voor zowel algemene verlichting als vluchtrouteverlichting.

De HEN100 en HEN200 kunnen vanaf nu netjes en snel ingebouwd worden met het nieuwe inbouwframe. Dankzij de nieuwe HXN400 opaalkap is de HEN400 nu ook als plafondmontage toepasbaar. Hiermee kan de HEN400 dubbelzijdig worden toegepast.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →