Value Added Distributor award van Milestone Systems voor SmartSD

SmartSD heeft de Value Added Distributor Award van Milestone Systems ontvangen. De award werd uitgereikt op het kantoor van SmartSD in Breda door Paul Dortmans, channel business manager Benelux bij Milestone Systems. Stefan Schreurs, Sales Director van SmartSD, nam de award in ontvangst.

Milestone Systems is vooral bekend van het video management systeem XProtect. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal software-ontwikkelaars, die add-ons op de markt brengen. Levering gaat via distributeurs.

Van deze distributeurs wordt verwacht dat zij installateurs en integrators volledig kunnen ondersteunen. SmartSD heeft hier de afgelopen periode in uitgeblonken en mocht daarom de Value Added Distributor-award in ontvangst nemen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →