Nauwelijks incidenten tijdens zomerse en drukke Tilburgse Kermis

De Tilburgse Kermis verliep vorige week zonder noemenswaardige incidenten. De politie en Toezicht & Handhaving hoefden nauwelijks op te treden en de brandweer kwam dit jaar helemaal niet in actie op de kermis.

Na twee jaar een aangepaste vakantiekermis was de Tilburgse Kermis van 2022 er weer een met alle vertrouwde elementen. De organisatie kijkt terug op een ‘zonnige, drukbezochte en gemoedelijke kermis’.

Het zomerse weer, de vakantie en het feit dat er weer een reguliere Tilburgse Kermis was, bracht veel bezoekers naar de stad. Naast de kermis werd ook de horeca goed bezocht en de side-events, zoals de openluchtbioscoop aan de Piushaven en de Poppenkast op de Besterd trokken veel publiek. De gemeente heeft geen schatting van het aantal bezoekers aan de kermis bekendgemaakt.
Halt

De samenwerking met Halt, een nieuwe partner dit jaar, heeft tien verwijzingen opgeleverd. Het aantal kermis gerelateerde aanhoudingen was op twee handen te tellen. Ook het aantal waarschuwingen vanuit Toezicht & Handhaving was minimaal.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →