Nieuwe intelligente sleutelbeheersystemen Traka Touch Pro

Traka, onderdeel van de ASSA ABLOY Group, heeft de nieuwe lijn intelligente sleutelbeheersystemen Traka Touch Pro gepresenteerd. Systemen die ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen op het juiste moment toegang hebben tot de juiste sleutels.

De Traka Touch Pro-reeks is opvolger van Traka Touch en kent vier uitvoeringen die verschillend in grootte zijn. Zo kan er altijd aan de capaciteitsbehoefte van de klant worden voldaan. De systemen zijn ontworpen om lang mee te gaan. De nieuw ontworpen mechanische onderdelen verbeteren de veiligheid, duurzaamheid en levensduur van het product. De verstelbare deurscharnieren zijn getest op meer dan een miljoen cycli en zijn verzonken om de kwetsbaarheid bij eventuele sabotage te verminderen.

Het gemak van installatie en gebruik is verbeterd en de uniforme look en feel voor de hele reeks maakt eenvoudige identificatie en betere ruimtelijke planning mogelijk. Meer opbergruimte in de systemen maakt het mogelijk om grotere sleutelsets te gebruiken. Het slanke, moderne en modulaire ontwerp past in de meeste omgevingen; eenvoudiger te installeren, te onderhouden en te ontmantelen, waardoor storingen tot een minimum worden beperkt en de gebruiksduur wordt gemaximaliseerd.

Er worden duurzame, 100 procent recycleerbare materialen en productietechnieken gebruikt om de impact op het milieu en de CO2-voetafdruk te verkleinen. De lichte en milieuvriendelijke verpakking vermindert transportgewicht, kosten en brandstofverbruik en is gemakkelijker te hergebruiken en recyclen.

Security Essen

De Traka Touch Pro zal beschikbaar zijn vanaf januari 2023. De Touch Pro serie is onder meer te zien tijdens de vakbeurs Security Essen in Duitsland (20-23 september) op de stand van Traka in hal 5, standnummer 5B10.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →