Online beheer elektronisch sluitsysteem AirKey van EVVA nog eenvoudiger

Met een nieuwe release voegt EVVA een reeks functies toe aan het elektronische sluitsysteem AirKey. Deze maken de organisatie van het systeem nog gemakkelijker.

Met AirKey kunnen gebruikers deuren openen met hun smartphone, sleutels toekennen via SMS en online op eenvoudige wijze het hele sluitsysteem beheren. Met de update wordt dit nog eenvoudiger en beter. Zo kunnen gebruikers zelf een nieuwe smartphone aan het sluitsysteem toevoegen. Na de eerste activering met de nieuwe smartphone worden de toegangsrechten op de oude telefoon gedeactiveerd.

Sleutels zijn te versturen met een persoonlijk tekstbericht van maximaal 150 tekens. Hierdoor worden SMS-berichten niet meer over het hoofd gezien of als spam geclassificeerd.

Protocollen kunnen alleen nog worden bekeken als een tweede beheerder deze inzage met een TAN-code aan de aanvrager vrijgeeft. Er kunnen nog meer gebruikersrollen met beperkte rechten worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor het aanmaken van personen of de uitgifte van sleutels.

De admin houdt de veiligheid van het systeem in het oog. Zo kan hij de handsfree-functie voor afzonderlijke componenten op kritieke toegangspunten deactiveren.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →