Camshop en SmartSD bundelen krachten op Franse markt

SmartSD en Camshop bundelen hun krachten om een nog betere service te kunnen bieden in Frankrijk. Camshop sluit zich aan bij SmartSD om de snelle groei van de bedrijven kracht bij te zetten.

Camshop is een distributeur van elektronische beveiligingssystemen op het gebied van camerabeveiliging, inbraakdetectie en toegangscontrole. Het is een onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in het hart van Parijs. Sinds de oprichting in 2011 heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt.

De bedrijven delen dezelfde waarden voor het bieden van hoge kwaliteit en service, met een focus op advies, service, voorraad, training en technische ondersteuning. Met deze gemeenschappelijke waarden is de fusie een logische vervolgstap om de krachten te bundelen, nog dichter bij de klanten te staan en een nog betere kwaliteit en service te bieden.

De teams blijven ongewijzigd en SmartSD is verheugd om Arnaud Assous en zijn team van Camshop te verwelkomen bij de SmartSD groep.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →