CCTV testers met multimeter en glasvezeltest bij AVD Security

De CCTV testers van AVD Security beschikken niet alleen over alle mogelijkheden voor het testen van analoge en IP camera’s, maar zijn er ook in een alles-in-één uitvoering met multimeter en glasvezeltest.

De multitesters zijn standaard voorzien van 12 VDC uitgang voor camera’s, PoE voeding voor IP camera’s, CAT 5 tester, audio input, RS232 en RS485 aansluiting voor het testen van PTZ functies en een video beeldgenerator voor het testen van monitoren.

Verschillende modellen hebben een HDMI in-en uitgang. Het formaat van het beeldscherm varieert van 3,5″ tot 8″. De apparatuur wordt compleet geleverd, met draagtas en een robuuste (signaal) oranje- of blauwe rubber omhulling. De apparatuur kan dus tegen een stootje.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →