Nieuwe WizSense 3-serie camera’s Dahua voor nauwkeurige detectie personen en voertuigen

Dahua Technology heeft de nieuwe WizSense 3-serie uitgebracht met vier updates om aan hoge eisen voor nauwkeurige kunstmatige intelligentie en beeldkwaliteit in diverse scenario’s te voldoen.

WizSense is een reeks van brede AI-producten en oplossingen die een onafhankelijke AI-chip en Deep Learning algoritmes gebruiken. Het kan mensen en voertuigen in een beeld met hoge nauwkeurigheid herkennen.

Met SMD 4.0 filtert de SMD-functie (Smart Motion Detection) dankzij kunstmatige intelligentie irrelevante objecten uit de scène. Door een nieuw Deep Learning algoritme is SMD 4.0 geoptimaliseerd om kleine en grote dieren uit te filteren om onterechte alarmen te voorkomen.

Quick Pick-technologie kan snel personen en voertuigen identificeren. Dit optimaliseert het zoeken naar relevante gebeurtenissen in camerabeelden. Met een integratie van intelligente functies van zowel camera’s als recorders, kan deze functie doelen zoeken op basis van een AI-algoritme dat kleding en kleuren van voertuigen kan onderscheiden en vergelijken.

De AI SSA-technologie (Scene Self-adaption) is gebaseerd op een Deep Learning algoritme dat op intelligente wijze meerdere scènes kan identificeren en zich kan aanpassen aan optimale beelden.

Met de verbetering van de beeldresolutie is het behoud van beeldkwaliteit en besparing op opslagkosten een van de grootste uitdagingen van gebruikers geworden. Gebaseerd op CBR (Constant Bit Rate), past WizSense AI Coding de bitsnelheid dynamisch toe. Daardoor worden heldere beelden verkregen, terwijl meer dan 25 procent bitsnelheid wordt bespaard in vergelijking met H.265.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →