CDVI presenteert nauwkeurige en snelle gezichtsherkenning iface van ievo

CDVI heeft het assortiment voor toegangscontrole op basis van biometrie uitgebreid met iface van ievo voor nauwkeurige en snelle gezichtsherkenning. Het systeem kan tienduizend gezichten identificeren, analyseren en vergelijken met de database in minder dan een seconde.

Iface beschikt over een krachtige octa-core processor en 2GB RAM geheugen en biedt snelle gezichtsherkenning die bijdraagt aan een naadloze gebruikerservaring. De slanke en stijlvolle unit kan worden gemonteerd op muren, desktops en tourniquets en bevat een ingebouwde Mifare Desfire kaartlezer als een secundaire methode voor toegangscontrole.

De hoogwaardige dubbele camera’s zijn speciaal ontworpen om gezichten van personen tot op twee meter afstand van het apparaat te detecteren en automatisch vast te leggen.

Iface is gemakkelijk te integreren met toegangscontrolesystemen dankzij het Wiegand in/uit protocol, de RS485 ethernetverbinding en het relais met droge contacten. Door deze te combineren met een automatische deuropener is een volledig aanraakvrije toegangscontrole te realiseren.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →