Videoguard verhuist deze zomer naar grotere vestiging in Waardenburg

VideoGuard verhuist komende zomer van Waalwijk naar een grotere locatie langs de A2 bij Waardenburg. De verhuizing is volgens de distributeur nodig vanwege de aanhoudende groei en uitbreidingen van de hoogwaardige dienstverlening.

De Value Added Distributor is al sinds het begin actief als kennispartner van installateurs en integrators, die dankzij de gespecialiseerde ondersteuning van VideoGuard de meest uitdagende projecten aankunnen. En die projecten worden almaar complexer omdat door de toenemende digitalisering de behoefte aan integrale oplossingen snel toeneemt.

Algemeen directeur en eigenaar Richard Nass: “We zien duidelijk dat technische beveiligingsbedrijven steeds meer behoefte krijgen aan kennis en ondersteuning om aan de steeds hogere eisen van opdrachtgevers te kunnen voldoen. Met onze nieuwe hoofdvestiging in Waardenburg kunnen wij de komende jaren weer ruimschoots aan die behoefte voldoen.”

Experience Center

“Er komt een prachtig en nog groter Experience Center waar we alle mogelijkheden van de hedendaagse beveiligingstechnologie live kunnen demonstreren en daarnaast bouwen we een eigen control room waar installateurs en hun opdrachtgevers kennis kunnen maken met Mission Control van Genetec. Mission Control is een uniek systeem dat vergaande ondersteuning biedt bij incidenten. Verder komen er in onze nieuwe hoofdvestiging aparte leslokalen voor producttrainingen en kunnen wij fabrikanten uitnodigen om evenementen te organiseren.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →